Мистър и Мисис Икономика 2018

Мистър и Мисис Икономика 2018

Мистър и Мисис Икономика 2018

Уважаеми членове на КРИБ,

Както Ви информирахме за поредна година Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ организира заедно със сп. „Икономика” конкурса „Мистър и Мисис Икономика” - събитие с над 20-годишна история, по време на което ще бъдат отличени изявени представители на бизнеса с най-голям принос  за развитието на българската икономика през изтичащата година.

Официалната церемония по награждаването ще се състои на 4 декември 2018 г., вторник от 19:00 ч. в Зала 6 на НДК. По традиция победителите в конкурса ще получат статуетката „Рибарят и златната рибка”, изработена от прочутия български скулптор Ставри Калинов, превърнала се в запазена марка на конкурса.

Ще бъдат връчени награди в следните десет категории:

·        Мистър Икономика

·        Мисис Икономика

·        Индустрия

·        Финанси и застраховане

·        Търговия и услуги 

·        Транспорт и логистика

·        ИКТ, аутсорсинг и бизнес процеси

·        Корпоративна социална отговорност

·        Консултантски бизнес/услуги

·        Земеделие и хранителна промишленост

Можете да номинирате кандидати в горепосочените категории, като номинациите следва да бъдат аргументирани достатъчно ясно (и с възможност за удостоверяване при необходимост). Крайният срок за приемане на номинации е 28 ноември 2018 г., като последните следва да бъдат изпращани в Секретариата на КРИБ на е-мейл адрес office@ceibg.bg.

Победителите в отделните категории ще бъдат определени от жури, съставено от членовете на Управителния съвет на КРИБ.

Приложена ще намерите подробна информация относно възможностите за реклама свързана със събитието чрез закупуване на атрактивни рекламни пакети - Златен, Сребърен и Бронзов.

Всички членове на КРИБ ще получат официална покана за церемонията. Очакваме Вашите потвърждения за участие, както и за заявяване на спонсорски пакети на тел. 02 981 91 69, 981 95 64 или е-мейл: office@ceibg.bg

 

С Уважение,

КРИБ